Clara Rivière Visier

 

 

 

Ik ben een uit Spanje afkomstige celliste. Ik behaalde mijn masterdiploma voor cello aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten te Tilburg. Hiernaast studeer ik psychologie.

Ik combineer de kennis van deze twee studies tot een effectieve en persoonlijke manier van lesgeven, dat is mijn passie.

 

Genieten van muziek als communicatiemiddel en het leren voelen van de muziek in je lichaam is mijn belangrijkste doel wanneer ik lesgeef. Tijdens de lessen benadruk ik het belang van improvisatie, om een instrument beter te leren bespelen en te genieten van muziek. Ook improviseren is een manier van communicatie en zelfexpressie. Hiernaast ben ik gericht op het aanleren van een technische basis, zodat de leerlingen zichzelf in het leerproces kunnen vinden. Zowel met technische oefeningen als met het spelen van muziekstukken begeleid ik de leerlingen naar het niveau dat zij willen bereiken, zodat ze zich comfortabel voelen tijdens het spelen. Tijdens mijn lessen gebruik ik graag een psycho-pedagogische manier van lesgeven.

 

Door middel van al deze elementen laat ik de leerlingen kennis verwerven van de taal van muziek en cello spelen, en creativiteit en inspiratie ontwikkelen.

Copyright © All Rights Reserved