Drums - Mike Post


Ik ben Mike Post, drummer en drumleraar. Mijn passie voor muziek begon relatief laat en op totaal eigen initiatief. Op mijn 17e hoorde ik een drummer die mij enorm inspireerde. Wat hij deed wilde ik ook kunnen! Vanaf dat moment ben ik serieus begonnen met studeren en gaf vrij snel drumles.


Begin 2017 ben ik naar Rotterdam verhuisd voor de voorbereiding voor Codarts, het Rotterdams conservatorium, en heb een hoop mensen leren kennen die mij al snel als invaldocent vroegen. Sinds 2012 heb ik (vooral als invaldocent) lesgegeven bij o.a. Drumschool Mark Eeftens, Lucifers Slagwerk, MusicSoulHouse en MOC Spijkenisse. Daarnaast geef ik op eigen locatie les in Rotterdam.


Mijn lessen sluiten zo goed mogelijk aan op de doelen en wensen van de leerling, en ik kijk altijd naar wat het beste is voor de muzikale ontwikkeling van hem of haar. De balans daartussen is voor mij erg belangrijk. Elke drumles is dus net zo uniek als de leerling. Ik geef les in vele stijlen, waaronder pop, rock, metal, funk en jazz. Ook als je niet drumt, kun je bij mij terecht om te werken aan jouw gevoel voor ritme! Vanaf september 2017 dus ook bij MOC Spijkenisse.


Wil je bekijken of drummen iets voor jou is? Boek een gratis proefles!


Copyright © All Rights Reserved