Keyboard

<< terug

Heleen Troost

De passie voor muziek heb ik van huis uit meegekregen, met name van mijn vader.

Hij had een grote bevlogenheid voor muziek, vooral voor zang, orgel en piano.

Zodoende kreeg ik al op zesjarige leeftijd orgelles. Na drie jaar maakten de orgellessen plaats voor pianoles.

Als volwassene ben ik ook zanglessen gaan nemen.


Na mijn opleiding voor het muziekstaatsexamen en de opleiding  voor koordirectie en stemvorming ben ik begin jaren '80 les gaan geven aan de muziekschool in algemene muzikale vorming, piano en orgel; later kwam daar keyboard bij.


Ook dirigeer ik al jaren diverse koren, waarmee ik regelmatig concerten en uitvoeringen geef.


Naast de passie die ik voor muziek voel, heb ik de helende werking ervan aan de lijve ondervonden.

Nog steeds ervaar ik het als een geschenk van het leven dat ik dit werk kan doen: dat ik mijn kennis en passie voor de muziek kan delen met en overdragen aan kinderen en volwassenen, en samen met hen muziek kan maken.

Jeroen Dikkers

Hallo, ik ben Jeroen en geef sinds begin 2008 pianoles voor pop, jazz en andere geïmproviseerde muziek op het M.O.C.


Tijdens mijn opleiding op het Rotterdams Conservatorium waar ik een combinatie maakte tussen de verschillende afdelingen jazz, pop en latin heb ik een sterke voorliefde ontwikkeld voor de blues uit het diepe zuiden van de V.S.


Mijn muzikale activiteiten zijn zo divers dat ik ze moeilijk onder één noemer kan brengen: jazz, pop, latin, funk, gospel, metal, rock, blues, boogie woogie, hip hop en eigen werk.

En sinds een jaar ben ik ook nog een fanatieke amateur-accordeonist.


Bij het lesgeven ga ik niet uit van een vaste methode maar zie ik iedere leerling als individu met zijn of haar specifieke wensen en/of behoeften.

Zo heb ik leerlingen die in een band spelen en willen leren hoe je je op een podium staande houdt - zowel stilistisch als op andere gebieden, zoals sounds en andere praktische zaken waar je tegenaan loopt als je met anderen gaat spelen.

Maar ik heb ook leerlingen die het naast hun drukke dagelijkse bezigheden leuk vinden om zichzelf een beetje te vermaken op een piano of keyboard.

Kortom: muziek op maat is mijn motto!


Copyright © All Rights Reserved